Megjelent az Oppo Reno 8Z okostelefon

A kínai vállalat bemutatta az új Oppo Reno 8 sorozatának legújabb tagját, ami nagy eséllyel több piacon megvásárolható lesz. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

Az Oppo az előző negyedévi adatok szerint a negyedik legnagyobb okostelefon gyártó a világon, ami nagy szónak mondható, hiszen több piacon még csak most próbálja megvetni a lábát, mint például Magyarországon is.

Sok embernek ismerős lehet a nemrég bemutatott termék elnevezése, hiszen az Oppo Reno 5Z Magyarországon is megvásárolható, ez pedig ugyan abba a sorozatba érkezett meg.

Az Oppo Reno 8Z Thaiföldön került bemutatásra a napokban és augusztus 14-től meg is lehet majd vásárolni, durván 150.000 Ft-os áron. Arról egyelőre még nincs hír, hogy a globális piacon megjelenhet-e a termék, de amint megtudunk valamit ezzel kapcsolatban, megírjuk majd nektek.

Maga a termék teljesen megegyezik az Oppo Reno 7Z 5G okostelefonnal a forrás szerint, csupán a dizájn változott meg. Hardveresen egy nyolcmagos Snapdragon 695 dolgozik a készülékben, ami mellé 8GB RAM és 128GB belső tárhely társul. A kijelző, ahogyan megszokhattuk, egy 6,43 colos FHD+ felbontású OLED panel.

A hátoldalon szerepel egy 64 MP-es főkamera, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencse is, az előlapon pedig egy 16 MP-es szelfikamera található meg. Szoftveresen alapból Android 12 fut a készüléken. Az akkumulátor kapacitása 4500 mAh-es, amit egy 33W-os töltővel lehet feltölteni.


Forrás