Megjelent az Oppo Reno 9

A kínai vállalat néhány napja hivatalosan is leleplezte az Oppo Reno 9 sorozatot, köztük az Oppo Reno 9 készüléket. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

Az Oppo idei év végi nagy dobása az Oppo Reno 9 sorozat, viszont ezek egyelőre még csak Kínában elérhetőek, a globális megjelenésről egyelőre még nem esett hír. Nagy vonalakban bemutattuk nektek mit tudnak a készüléke, de most részletesebben is foglalkozunk az Oppo Reno 9 készülékkel.

A tudás szempontjából ez a leggyengébb termék a sorozatban, hardveresen egy nyolcmagos Snapdragon 778G dolgozik a készülékben, ami nem egy új lapka, de mindenképpen teszi a dolgát.

A minimum RAM méret 8 GB, a maximum válaszható pedig 12 GB. Amit még ki kell emelni az a tárhely, ami maximum 512 GB lehet. Szoftveresen alapból Android 13 alapokon futó ColorOS 13 fut a készüléken, ami a legújabb a cég kínálatában.

A kijelző a készüléken egy 6,7 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelző, ami maximum 950 nit fényerősségre képes. A szelfi kamera Infinity-O kivágásban helyezkedik el a készüléken, aminek a felbontása 32 MP, míg a hátlapon találunk egy 64 MP-es főkamerát és egy 2 MP-es segéd lencsét. Az akkumulátor kapacitása az 4500 mAh-es, amit maximum 67W-al lehet tölteni vezetékesen.


Forrás