Megkapta az Android 13-at a Samsung Galaxy S21 FE 5G

s21-fe-5g-6

A dél-koreai vállalat egyik idei csúcskészüléke a napokban megkapta az Android 13-as rendszert, így szinte már nem nagyon maradt olyan csúcskategóriás Samsung okostelefon, ami ne frissült volna.

A hatalmas frissítési tempóból kiindulva azt hihettük, hogy a Samsung valamilyen szinten vissza fog venni, de ez egyáltalán nincs így, ugyanis szinte naponta jelentik be, hogy most melyik termék kapta meg a stabil Android 13 alapokon futó One UI 5.0 rendszert.

Sok Samsung Galaxy S21 FE tulajdonosnak még várnia kellett az új rendszerre, de végre ez a készülék is megkapta a legújabb verziót.

s21-fe-5g-cover

A Samsung Galaxy S21 FE 5G még idén januárban jelent meg, alapból az Android 12-es verziót futtatva, így semmiképp sem mondható régi készüléknek, emellett azt is kell emelni, hogy itt is 5 év szoftveres támogatottságot biztosít a Samsung a készülékre, így az időtállóság itt is be van biztosítva.

A forrás kiemeli, hogy a G990BXXU2DVK3 címkével ellátott frissítési csomag mérete 2,3 GB-os és magával hozza a 2022. október 1-i biztonsági csomagot is. Ha valakinek nem dobta fel a frissítést magától a telefon, akkor a beállításokban a szoftverfrissítés fül alatt tudja ellenőrizni, hogy megérkezett-e a frissítés.


Forrás