Megváltozik egy-két dolog az Android rendszerben hamarosan

google

Az amerikai nagyvállalat hamarosan elhoz majd a felhasználók számára néhány újdonságot, ami sokaknak szórakoztató lehet. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Google évről évre azon dolgozik, hogy minél jobb élményt nyújtson a felhasználóknak, valamint az is a céljuk, hogy egyre stabilabb legyen az Android rendszer. A cég jelenleg már az emoji hangulatjelek következő generációján dolgozik, amik a következő év elején meg is érkezhetnek majd a felhasználók készülékeire.

Az eddig látottak alapján nagyon sok új lehetőséget fogunk kapni, amiből néhányat már meg is tekinthetünk. Jelenleg összesen 31 emojit tekinthetünk meg, amik közül itt láthattok néhányat a képen:

A forrás szerint az egyik legnagyobb újítás az animációk támogatása lesz, amit le is lehet tölteni majd. Ezek közül néhányat itt láthattok:

A cég mindezek mellett egy új betűtípus-formátumra fog váltani, aminek az elnevezése COLRv1 lesz. Itt nagy újdonságot fog az hozni, hogy az emojikat majd személyre lehet szabni oly módon, ahogy nekünk szimpatikus. Tehát például a kacsa emojit akár lila színűvé is varázsolhatjuk. Sajnos egyelőre azt még nem tudjuk, hogy pontosan mikor lesz elérhető, de amint megtudunk információkat erről megírjuk majd nektek.


Forrás