Megvan a Snapdragon 8Gen2 SoC bemutatásának időpontja

Az egyik legnagyobb chip gyártó cég következő generációs lapkakészletének kiszivárgott a hivatalos bemutatási dátuma. Mutatjuk, hogy mikor fog bemutatkozni a Snapdragon 8Gen2 SoC.

Az amerikai vállalat a napokban új chipeket dobott piacra, ezúttal a viselhető eszközöket megcélozva ezzel. Megjelent a Snapdragon W5 és Snapdragon W5+ SoC lapka. Néhány hete az okostelefonokba és táblagépekbe szánt új lapka is bemutatásra került Snapdragon 8Gen1 SoC Plus néven, ami jelenleg a legerősebb lapka a piacon.

Már néhány okostelefont be is mutattak ezzel a chippel, de valószínűleg most fog majd jobban megindulni a bemutatási folyam. Ezzel a lapkával jöhet a Samsung Galaxy Z Flip 4 és Samsung Galaxy Z Fold 4 is, amik a dél-koreai vállalat legújabb csúcskészülékei lehetnek a szivárgások szerint.

A fejlesztések viszont nem állnak meg, amit nagyon jól mutat az a tény is, hogy a szivárgások már a Snapdragon 8Gen2 SoC lapkáról szólnak, ami a fentebb említett termék utódja lesz és még az idén be is mutatkozhat. A legújabb hírek már pontos dátumot is mondanak, ugyanis 2022. november 15 és november 17 között kerülhet majd bemutatásra Hawaii-n.


Forrás