Megvan, hogy mikor jön a Xiaomi 12 Ultra

A kínai gyártó hamarosan piacra dobhatja az idei nagy dobását, a Xiaomi 12 Ultra készüléket, mi pedig mutatjuk, hogy ez mikor történhet meg.

crypto50

A kínai vállalat már globálisan is bemutatta a Xiaomi 12 szériát, köztük a Xiaomi 12X, a Xiaomi 12 és a Xiaomi 12 Pro készüléket. Továbbá hamarosan megjelenhet majd a Xiaomi 12 Lite 5G okostelefon is, valamint a csúcsmodell, a Xiaomi 12 Ultra okostelefon.

Utóbbiról már számos pletyka kering az interneten, de eddig nem nagyon lehetett tudni, hogy az év második felében vagy az első felében érkezik majd meg.

Egy szivárgás azt állítja, hogy májusban fog bemutatkozni a termék Kínában, aminek a globális bemutatója akár nyár végéig is elhúzódhat.

Azt már szinte biztosra lehet venni, hogy egy Snapdragon 8Gen 1 SoC Plus dolgozik majd a készülékben, ami a legerősebb processzor lehet a piacon. Persze ez már a Snapdragon 8Gen1 SoC erősebb változata, így ez egyben azt is hordozza magával, hogy kevesebbet fognak gyártani belőle, legalább is a tapasztalatok szerint. A kijelző egy QHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED kijelző lehet, az akkumulátor kapacitása pedig 4900 mAh-es, amit egy 120W-os töltővel lehet majd feltölteni.


Forrás