Megvan, hogy pontosan mikor jönnek az új Motorola csúcsmobilok

motorola logo

A Motorola hamarosan újabb csúcskategóriás okostelefonokat fog bejelenteni az eddigi szivárgások szerint. A napokban már azt is megtudhattuk, hogy mikor lesz a hivatalos bemutatási dátum.

A Motorola az okostelefon piacon már nagyobb szerepet vállalna és nem csak a középkategóriában szeretne érvényt szerezni magának, hanem a felső szegmensben is. Ez miatt az elmúlt időszakban több csúcskategóriás termékkel jelentkeztek, de most fognak érkezni a csúcstermékek.

Már beszámoltunk nektek arról, hogy a Motorola Razr 3 hajlítható kijelzős okostelefonnak nagyon közel van a bemutatója, olyannyira, hogy a hivatalos bejelentés szerint 2022 augusztus 2-án érkezhet meg.

A készülék már a harmadik generációs kiadás lesz, így egyre tökéletesedik. Hardveresen egy Snapdragon 8Gen1 SoC+ fog dolgozni benne, emellett a kijelző mérete is nagyobb lesz, mind az elülső, mind a belső.

A készülék mellett, ugyan ezen a napon bemutatásra kerül majd a Motorola Edge X30 Pro is, ami szintén azzal a lapkával fog megjelenni, amit fentebb is említettem, valamint ez lesz az első okostelefon, ami megkapja a Samsung 200 MP-es kameráját. A termékek először a kínai piacon fognak debütálni és egyelőre nincs hír arról, hogy globálisan is meg fognak-e jelenni.


Forrás