Minden, amit eddig tudunk a Xiaomi 13 sorozatról

A Xiaomi 13 sorozat megjelenése előtt úgy gondoltuk összefoglaljuk nektek azt, hogy a megjelenés előtt mit tudunk eddig a készülékekről. Mutatjuk a részleteket.

A Xiaomi 13 sorozat az első hivatalos információk szerint december 1-én került volna bemutatásra, de mivel meghalt Kínában az egykori kommunista párt főtitkára, ezért a nagyobb cégek elhalasztották az eseményeiket, ezután pedig nem jelöltek ki új bemutatási dátumot. Ennek ellenére persze már szinte mindent tudni lehet a termékekről.

A Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro többféle kivitelben is kapható lesz, a szivárgások szerint lesz 8 GB/128 GB, 8 GB/256 GB, 12 GB/256 GB és 12 GB/512 GB-os kivitel is.

 

Itt mindegyik készülék UFS 4.0-ás tárhellyel fog rendelkezni, kivéve a 8 GB/128 GB-os kivitel, ugyanis ott UFS 3.1 lesz, RAM tekintetében pedig LPDDR5X.

Az is biztos, hogy hardveresen egy nyolcmagos Snapdragon 8Gen2 SoC lapka fog a készülékekben dolgozni. A forrás szerint legalább 4 szín fog megjelenni, de ez piaconként változhat.

Kamerák tekintetében is biztosan magas lesz a minőség, hiszen Leica lencse lesz most globálisan is először a cég történetében a készülékeiben. A töltés a Pro verziónál lehet a leggyorsabb, ott 120W lehet a maximális töltés vezetékesen.


Forrás