Moduláris lehet a 2020-ban érkező Motorala RAZR

motorola-razr-2-cover

Érdekes szabadalmi dokumentumok szivárogtak ki a Motorola RAZR 2020-at illetően, ami alapján elég ígéretes lehet a következő generációs RAZR modell.


Ugyan egy szabadalmi dokumentum nem teljes egészében biztosít minket arról, hogy a rajta lévő készülék biztosan megfog jelenni, de múlt hónapban bemutatott Motorola RAZR folytatása ezek alapján elég érdekesnek ígérkezik. Az amerikai szellemi tulajdonokkal foglalkozó hivatalnál tűntek fel elsőként az új RAZR tervei, amit a LetsGoDigital szúrt ki. Ezek szerint moduláris kiegészítőket lehetne majd csatlakoztatni a telefonhoz.

motorola-razr-2

A hasonló megoldások nem állnak távol a Motorola mobiloktól, mivel pár évvel ezelőtt a Moto Z szériához is lehetett hasonló kiegészítőket csatlakoztatni, ezeket akkor Moto Mods néven ismerhettük meg. Annak ellenére, hogy a moduláris telefonok nem igazán lettek a felhasználók kedvencei úgy tűnik, hogy a Motorola ismét próbálkozna hasonlóval.

razr-2-2

A tervek alapján a telefon hátoldalán lévő középső részhez lehetne majd csatlakoztatni a a különböző tartozékokat. Ezek akár erősebb kamera, akkumulátor, vagy extra hangszórók is lehetnek. A dokumentumok alapján a Motorola RAZR 2020 csukott állapotban egy sokkal nagyobb megjelenítőt kap majd, mint elődje.razr-2-3

A megjelenéssel kapcsolatban persze még semmit nem tudunk. Az is lehet, hogy nem fog megvalósulni a fent látottakból semmi, de az is benne van a pakliban, hogy megint éveket kell majd várnunk, mint a novemberben debütáló RAZR-ra. A CAD vázlatokat a LetsGoDigital csapata készítette a készülékhez, tehát ha a jövőben megjelenik majd a RAZR 2020 egyáltalán nem biztos, hogy valóban így fog kinézni.

Nincs most menőbb telefon a Motorola RAZR 2019-nél

Rendesen megkérik Európában az új Motorola RAZR árát