Leszerepelt az Oppo Find X2 Pro

A Find X2 Pro az egyik legjobb csúcsmobil a piacon, teljesítmény tekintetében veri az egész mezőnyt – legalábbis az AnTuTu szerint – és kamerás vonalon sincs miért szégyenkeznie. Utóbbi viszont már csak részben igaz.

Az Oppo csúcsmobilja már korábban járt a DxOMark-nál, és 124 pontos eredménnyel a harmadik helyre került, holtversenyben a Xiaomi Mi 10 Pro-val. A DxOMark csapata akkor csak a hátlapi kamerákat tesztelte, de most szakítottak időt az előlapi modulra is.A specifikációkat látva a 32 megapixeles szenzor, f / 2.4-es rekesszel nem is tűnik olyan rossznak, de mégis csúnyán leszerepelt vele a mobil. A Find X2 Pro szelfikamerája az összesítésben 72 pontot szerzett, ami a leggyengébb a 2020-as zászlóshajók között. Sőt, rosszabb lenne az eredmény, ha csak a fotózást néznénk, arra ugyanis 67 pontot adott a DxOMark, de videóteljesítmény-teszten 79 pontot kapott a készülék, ami sokat javított az átlagon. Nagyjából a 2017-ben bemutatott iPhone X szelfikamerájának szintjén van az X2 Pro előlapi szenzora.find-x2-pro

A DxOMark rossz értékelése után megeshet, hogy egy frissítéssel valamelyest javít a szenzoron az Oppo, de azért csodát ne várjunk egy kis szoftveres varázslattól. Az Oppo Find X2 széria március elején mutatkozott be, azóta már befutott a Find X2 Lite is. Mind a három készülék 5G támogatással érkezett, sajnos hazánkban jelenleg még egyik modellt sem tudjuk megvásárolni.

Ez is érdekelhet:

120 Hz-es kijelzővel és 5G támogatással érkeztek az Oppo csúcsmobiljai

Find X2 Lite: Négy kamerás, 5G képes mobillal erősít az Oppo

Ez most a 10 legerősebb Androidos telefon a piacon