Sokat javulhat a kamera a Samsung Galaxy S23 Ultra készüléknél

samsung

A dél-koreai vállalat heteken belül hivatalosan is bemutathatja a Samsung Galaxy S23 Ultra okostelefont, amiről a napokban újabb részletek szivárogtak ki. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

Már a Samsung Galaxy S22 széria megjelenése óta folyamatosan záporoznak az információk az új Samsung Galaxy S23 sorozattal kapcsolatban, aminek idén a legerősebb tagja az Ultra modell lesz, ami nagyon sokat fog fejlődni több dologban is az előd modellhez képest. Most arról érkeztek információk, hogy sokat javulhatnak a kamerás teljesítmények.

A Samsung Galaxy S23 Ultra, mint ahogyan azt már rengetegszer megírtuk nektek, állítólag egy 200 MP-es, új fejlesztésű szenzort fog megkapni, amivel még jobbak lesznek majd a kamerás képességek.

Forrás:gsmarena

Ami még biztató lehet, hogy egy szivárogtató megerősítette, hogy a stabilizálás nagyon sokat javulhat, emellett a fókusz is jól fog működni.

Amit még tudunk az a processzor kiléte, ugyanis egy különleges Snapdragon 8Gen2 SoC lapka fog majd a termékben dolgozni világszerte. A forrás arra is kitért, hogy a cég valószínűleg megoldotta azt, hogy még hangosabbak legyenek majd a hangszórók, mint amit a Samsung Galaxy S22 Ultra modellnél lehetett hallani.


Forrás