Tovább csúszhat a Huawei különleges csúcsmobiljának startja

mate-x-cover

Egyértelműen nem akar úgy járni a Huawei, mint a Samsung a Galaxy Fold-dal, ezért most még tovább csúszhat a szeptemberre ígért Mate X startja.A Huawei Mate X még február végén mutatkozott be. Akkor megjelenési dátumot nem kaptunk, de később egy nyári időponttal hozták kapcsolatba a Mate X kereskedelmi forgalomba kerülését, mint tudjuk ebből nem lett semmi. Az eddigi hírek alapján, ezt követően szeptemberre vártuk a kínai gyártó első hajlítható telefonját, de most úgy néz ki, hogy ennél is tovább kell rá várnunk. A TechRadar értesülései szerint egy kicsit később számíthatunk majd a Mate X-re. Az üzletek polcaira ugyanis csak szeptember és november között kerülne fel az eszköz, tehát a november vége sincs kizárva, ami azért már jóval távolabb van, mint az eddig hangoztatott szeptemberi időpont.

mate-x

Az elmúlt hónapok során állítólag a hajlító mechanizmuson dolgozott a Huawei, ami a Galaxy Fold egyik hibája is volt. Mivel az ide bejutó szennyeződések károsították a készüléket, pontosabban annak kijelzőjét. Ha a fentiek valóban igazak, a nagy rivális a Samsung előbb dobhatja piacra hajlítható mobilját, ami úgy néz ki szeptemberben már tényleg jönni fog. A Huawei egyébként 2020 elejére ígéri a második hajlítható telefont, annak ellenére, hogy még az első sincs kint. Az biztos, hogy az elkövetkezendő évek a hasonló mobilokról fognak szólni. Már csak az a kérdés, hogy mikor tudják oly mértékben csökkenteni az előállítási költségeket, és az árat, hogy az átlagfelhasználók részére is megfizethetőek legyenek.

FORRÁStechradar
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.