Új színben jelent meg a Xiaomi Redmi Note 11T Pro

xiaomi

A kínai vállalat a napokban a Xiaomi Redmi Note 11T Pro okostelefont egy új színben is bemutatta hivatalosan is. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

A Xiaomi a Redmi Note 11T szériát néhány hónapja mutatta be. A széria tagjai egyelőre még csak a kínai piacon érhetőek el, de lehetséges, hogy más országokban is meg fognak majd jelenni a készülékek, más néven. A napokban egy új információ szerint a cég fehér színben is bemutatta a Xiaomi Redmi Note 11T Pro okostelefont, így már megvásárolható lesz fekete, ezüst, kék és fehér színben is.

Az okostelefon összesen három változatban vásárolható meg Kínában: a legkisebb modell 8GB/128GB-os, míg a legnagyobb 8GB/512GB-os. Utóbbi durván 130.000 Ft a mai árfolyamot tekintve, így ez nem tekinthető soknak.

A Xiaomi Redmi Note 11T Pro készülék egy MediaTek Dimensity 8100 lapkával van felszerelve, szoftveresen pedig Android 12 alapokon futó MIUI 13 rendszert kapnak a vásárlók. A kijelző egy 6,6 colos FHD+ felbontású és 144 Hz képfrissítésű IPS LCD panel. Az akkumulátor kapacitás az, amit még ki lehet emelni, hiszen ez 5080 mAh-es, amit 67W-al lehet maximális sebességgel tölteni vezetékesen.


Forrás