Újabb újítást hozott el a WhatsApp

Az egyik legnépszerűbb csevegő alkalmazás egy újabb frissítést kapott meg, amit nagyon sokan várhattak. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A WhatsApp egy népszerű csevegő alkalmazás, amit több millióan használnak világszerte. Csak úgy, mint a Facebook vagy a Messenger ez is a Meta tulajdonában van, így sok mindenben hasonlítanak egymásra a felületek és több dolgot átvesz az egyik alkalmazás a másiktól.

Néhány éve a Messenger bevezette azt a lehetőséget, hogy az üzenetekre nem csak üzenetekkel lehet reagálni, hanem reakciókkal is, hasonlóképpen, mint a Facebook posztoknál. Ez hasznos dolog, hiszen sokszor elég mondjuk egy lájk jelet küldeni valakinek az üzenetére.

Néhány hónapja a WhatsApp alkalmazásnál is megérkezett egy frissítés, ami elhozta magával a reakciókat az alkalmazásba, de csupán néhány hangulatjel állt a felhasználók rendelkezésére a reagálásnál. Ez viszont a napokban megváltozott, hiszen a cég a hivatalos Twitter oldalán jelentette be, hogy kibővítették ezeket és most már az összes emojit lehet használni a felületen. A forrás is megemlíti, hogy ez csak egy aprócska újítás, de sokak örülhetnek neki. Persze még kell jó pár nap, hogy mindenki számára elérhetővé váljon a frissítés.


Forrás