Videón látható működés közben a Huawei okosóráján, a Harmony OS

harmony-os-cover

Egy több mint két perces videó mutatja ba, hogy milyen is lesz a Harmony OS a Huawei egy várhatóan idén érkező okosóráján.

Annak ellenére, hogy még nem is nagyon láttuk a Harmony OS-t, Huawei a napokban már a Harmony OS 2.0-át jelentette be. Viszont most kaptunk egy rövid videót, amin működés közben megnézhetjük a rendszert. Bár nem mobiltelefonon vagy televízión, hanem egy okosórán látható menet közben a kínai cég operációs rendszere kijelenthetjük, hogy megjelenés nagyon hasonlít a mostani Huawei okosórák felületéhez.

A videóban az óra néhány funkciója is nagyon ismerős lehet annak ellenére is, hogy a képkockákon az óra nyelve kínai. Felismerhető például a véroxigén mérő, a pulzus mérő és egyes mozgási tevékenységek nyomkövetője. A videót Weibo-n közzétevő Digital King egyébként a bejegyzés mellé leírta azt is, hogy számos funkciót a titkosítási követelmények miatt nem lehetett rögzíteni.

Természetesen a dizájnt titokban tartották, de ha minden igaz akkor az év végén fogja piacra dobni a Huawei a fent látható órát. Ugyan még globálisan nem érhető el a Harmony OS, de Kínában már vannak olyan megvásárolható eszközök melyekre gyárilag már ez van telepítve. 

FORRÁSweibo
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.