240W-os töltéssel jöhet a Realme új okostelefonja

A kínai gyártók még mindig nem álltak le a töltési sebesség fejlesztéséről, amit nagyon jól mutat az, hogy az új Realme okostelefon az egyik leggyorsabb töltéssel rendelkezhet majd.

 

A kínai cégek az elmúlt években nagy versenyt csináltak a töltési sebesség növelésében, amit eddig magabiztosan vezetett a Xiaomi, de ebben az évben több gyártó is felzárkózott hozzá, ilyen például s Realme is, hiszen a Realme GT Neo 3 készülékben 150W a töltési sebesség.

Itt elvileg 1000 töltési megbízhatósággal rendelkezik az akkumulátor, amíg eljut a 80%-os akkumulátor szintig.

Az év elején az Oppo bemutatott egy 240W-os töltési technológiát, ami a pletykák szerint a Realme GT Neo 5 készülékben fog debütálni. Ez egyáltalán ne meglepő, hiszen az Oppo márkacsoportba tartozik a Realme is, így lehetséges, hogy erre a márkára marad az, hogy bemutassa a leggyorsabb töltési technológiát.

A forrás szerint a Realme GT Neo 5 rendelkezni fog egy olyan változattal is, ahol a maximális töltési sebesség 150W lesz, az akkumulátor kapacitás pedig 5500 mAh, ami elég méretesnek mondható. Állítólag a 240W-os töltéssel 10 perc körüli lehet a maximális feltöltési idő, ami mindenképpen kiemelkedő eredmény lehet.


Forrás