5000 eurós jutalmat kap aki megtalálja az eltűnt Honor prototípust

Mielőtt egy telefont hivatalosan is bemutatnak a nagyközönség számára, hosszas tesztidőszakon kell átesnie. Az egyik ilyen szakaszban a Honor-nál néhány alkalmazott is kapott prototípust tesztelésre, amit most az egyik dolgozónak sikerült elveszíteni.


Egyenlőre nem tisztázott, de valószínűleg a jövő hónapban bemutatkozó Honor 20 széria egyik tagja tűnt el Németországban, amikor is Moritz Scheindl a Honor Social Media Marketing menedzsere  Drüssendolfba utazott, hogy húsvét alkalmából meglátogassa családját. A fiatalember elmondása szerint az elvesztett mobil a táskájában volt és csak miután hazaért akkor vette észre, hogy nincs meg, így az sem kizárható, hogy azt ellopták. A Honor busás jutalmat ajánlott fel amennyiben vissza kerül hozzájuk a mobil, hivatalos közleményükben kiemelték, hogy 5000 euró üti annak a szerencsés megtalálónak a markát, aki visszajuttatja hozzájuk a prototípust.

A cég szerint az eltűnt mobil szürke védőburkolattal borított, mely eltakarja a kamerákat és a hátsó kialakítást. Miután a Honor kihirdette, hogy jutalmazná azt aki visszaszolgáltatja a mobilt sokan megvádolták azzal, hogy csak egy reklámfogás, de a vállalat cáfolja ezt. Mindenesetre aki megtalálná a fenti e-mail címen veheti fel velük a kapcsolatot.

FORRÁStwitter
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.