Bajban lehetnek azok, akik Huawei készüléken használják az HBO MAX-ot

hbo-max-1

A napokban egy újabb csapás érte a Huawei-t, ugyanis a készülékein többé nem lehet majd használni az HBO MAX streaming platformot. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Az utóbbi években igencsak rá jár a rúd a kínai vállalatra, ugyanis jelentősen csökkentek az eladásaik, jóformán pedig azért küzdenek, hogy megtartsák régi ügyfeleiket, de folyamatosan csak nehezítő körülményekkel találkozhatnak.

A legdrasztikusabb szankció, ami érte őket az a Google szolgáltatások elvesztése hiszen igaz, hogy saját alkalmazásboltot és rendszert hoztak létre, de akkor sem teljes értékű a készülékük, ha valaki mindent úgy akar használni, mint egy teljes értékű Android rendszert futtatott terméknél.

Mindezek mellett az 5G chipeket sem használhatják az okostelefonokban, ami szintén egy nagy lemaradást jelent a konkurenciához képest.

A napokban egy újabb hír érkezett, ami ismét lesújthatja a Huawei okostelefont használókat, ugyanis a HBO MAX a hivatalos weboldalán is közzétette azt, hogy a Huawei okostelefonok és táblagépek már nem támogatottak, így ezeken a termékeken nem fog futni az alkalmazás. Azt viszont pontosan nem részletezték, hogy mikortól lép hatályba ez a változás.


Forrás