Egy nagy poszteren tűnt fel a Honor V40

Egyre több forrástól jönnek az információk a Honor V40-ről. Kínában egy poszter is feltűnt a készülék és most a Geekbench-nél is járt a mobil.

A napokban kiderült a Honor v40 bemutatójának dátuma, ami szerint január 18-ra várhatjuk a legújabb Honor mobil bemutatóját. A Weibo közösségi portálon közzétett videónak köszönhetően megtudtuk, hogy a V40 szelfikamerái a kijelző bal felső sarkában egy kapszula alakú szenzorszigetben helyezkednek majd el. A korábbi pletykák ellenére úgy tűnik, hogy nem fog Snapdragon processzorral érkezni a Honor V40 annak ellenére, hogy a napokban erről lehetett hallani.

A fent látható Geekbench adatlap megerősít egy korábbi pletykát, mely arról szólt, hogy Dimensity 1000+ processzor lesz a V40-ben. Ezen kívül megtudtuk azt is, hogy a tesztelt modell 8 GB RAM-mal, Android 10 rendszerrel és Magic UI kezelőfelülettel rendelkezett.

Ha minden igaz a Honor V40 kijelzője 90 Hz és 120 Hz-es képfrissítés között fog váltakozni használattól függően és állítólag a valaha volt leggyorsabb lesz a megjelenítő érintésérzékelése. A promóciós kép alapján a Honor V40 hátlapján összesen öt darab kamera fog elhelyezkedni. Ezek közül egy a kameraszigetben legfelül négy pedig egymás mellett a Huawei Nova 8-hoz hasonlóan, csak a Honor V40-nél a vaku a kamerák alatt lesz.

Mivel a bemutató jövőhét hétfőn esedékes így nagy valószínűséggel az elkövetkezendő pár napban biztosan hallunk még a Honor V40-ről, úgy tűnik csak egy modell fog érkezni.

Ezeket olvastad?
Újabb részletek derültek ki a Honor V40-ről

66W-os töltési sebességgel érkezik a Honor V40

Egy dolog már biztosan kimard a Honor V40 mobilokból

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.