Előrendelhető a Realme GT Neo Flash Edition 8GB/128GB

realme

A Realme a GT sorozat egy újabb speciális készülékét dobja piacra Kínában. Most a Neo Flash Edition variánsa  vált előrendelhetővé.

INLOCK

A Realme leginkább arról vált híressé, hogy jó áron kínál erős készüléket a felhasználók számára. Nemrég piacra dobta a Realme GT sorozatot, amiből most a Realme GT Neo Flash Edition 8 GB RAM és 128 GB tárhelyes változata vált előrendelhetővé Kínában nagyjából 93.000 Ft-os áron.

A készülék kijelzője egy 6,43 colos FHD+ felbontású Super AMOLED kijelző, amit a Samsung készít. A kijelző képfrissítése pedig 120 Hz.

Hardveres fronton egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 1200-as lapkakészlet dolgozik a készülékben. A telefon elérhető akár 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel. Az akkumulátor kapacitása 4500 mAh, amit 65W-os maximális töltési sebességgel lehet feltölteni.

Kamerák tekintetében a hátlapon egy 64 MP-es Sony főkamerát, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencsét és egy 2 MP-es makró lencsét kapunk. A szelfi kamera pedig egy 16 MP-es felbontású érzékelő.

A készülékben sztereó hangszórók kaptak helyet, egy 3,5 mm Jack és egy USB Type-C csatlakozó társaságában. Szoftveres fronton Android 11-es verziót kapunk a Realme UI 2.0-val.

Forrás