Első valós fotón a Samsung Galaxy S20 Ultra

A Galaxy S20 Ultra már rengeteg renderen feltűnt és most végre egy valós fotó is érkezett a február 11-én debütáló Samsung zászlóshajóról.


Talán ami a leginkább érdekelt mindenkit az a hátlap, és szerencsére pont ezt láthatjuk a felvételen. Amikor az első renderképek befutottak OnLeaks figyelmeztetett, hogy a hátlapon lévő modulok nem biztos, hogy úgy fognak elhelyezkedni ahogy azt feltüntette. Azóta már néhány kiszivárgott sajtófotónak köszönhetően ismerjük a végleges dizájnt, ez pedig a következő lesz:
A kamerasziget elég méretes, és rendesen kiáll majd a házból, ami biztos sokaknak nem fogja elnyerni a tetszését, de a 10x-es optikai és 100x-os digitális zoomra képes 48 megapixeles periszkópos teleobjektívnek azért kell a hely. A többi szenzor sem lesz piskóta, a fő kamera egy vadonatúj 108 megapixeles modul, ami mellé kapunk még egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű egységet és egy 3D ToF szenzort.

Jött egy olyan kép is, amint egymás mellett van a Galaxy S20+ és Galaxy S20 Ultra. A méretbeli különbség kevésbé észrevehető, de az jól látszik, hogy kamerából jóval komolyabb négyest kapott az utóbbi.