Érdekes egyezség született a OnePlus és az Epic Games között

oneplus-fortnite

Jól járnak azok a mobilos Fortnite játékosok akik OnePlus 8 vagy OnePlus 8 Pro telefonon futtatják a játékot, mert ők több fps-el játszhatnak mint a többiek.

Nem sokkal az után, hogy az Epic Games bejelentette, hogy a Fortnite felkerül a Play Áruházba egy különös egyezséget kötött a OnePlus-al. Ami lehetővé teszi, hogy azok a felhasználók akik OnePlus 8 vagy OnePlus 8 Pro telefon használnak akár 90 fps-el is tudjanak játszani mobilon. Ez azért elég egész magas szám, már ha a többi készüléket nézzük.

Mikor a játék telefonra megjelent 2018-ban akkor csak 30 fps volt elérhető. Egy évvel később viszont egyes Samsung mobilokon már lehetett 60 fps-el is futtatni a játékot. Most pedig a OnePlus tulajok örülhetnek, főleg azok, akik játszanak is a népszerű lövöldével, mivel nekik adott a 90 fps is a beállításokon belül.

A GSMarena egyébként tesztelte a Fortnite-ot OnePlus telefonon és elmondták, hogy észrevehető a különbség több fps-el. De… maximális beállítások mellett nem tudják tartani a telefonok a fix 90 fps-t. Így pedig elég furcsa ez az egyezség a két cég között.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.