Extra gyors töltéssel jöhet a Samsung Galaxy Tab S7+ Lite

Már egy ideje hallani arról, hogy a Samsung a Tab S6 Lite után, egy újabb ár-érték bajnok táblagépet fog piacra dobni. Ennek a készüléknek kerültek ki a töltéssel kapcsolatos specifikációi.

A Samsung tavaly elindított egy új terméksorozatot a Samsung Galaxy Tab S6 Lite készülékkel. Hamarosan ennek a sorozatnak érkezhet a folytatása, mégpedig Samsung Galaxy Tab S7+ Lite néven.

Egyes források szerint a tablet 44W-os gyorstöltésre lesz képes, ami hamar feltöltheti a készülék akkumulátorát. Ezt a következő kínai táblázat is igazolja. Emellett az is kiderült, hogy lesz Wifi-s, 4G-s és 5G-s változat is. A készülék mellé a dobozban, viszont egy 15W-os töltő fog járni. Az erősebb töltőt, külön lehet megvásárolni a készülékhez majd, csak úgy, mint a Samsung Galaxy Tab S7 és Tab S7+-nál.

A készülékről azt is tudni lehet, hogy valószínűleg Snapdragon 750G processzorral fog érkezni és a készülék Android 11-et fog futtatni. A RAM méret valószínűleg 4GB lesz. A készülékről kiszivárogtak render képek is, ami jól mutatja, hogy Type C csatlakozóval rendelkezik majd a táblagép, két hátlapi kamerát kaphat majd és képes lesz kezelni az S pen-t is.

Árról és pontos megjelenésről még nincs hír.

MEGOSZTÁS
Több éve figyelem a mobiltelefon piacot és annak sajátosságait. Mindig próbálok naprakész információkat hozni számotokra.