Ez most a 10 legerősebb Androidos okostelefon

Az AnTuTu közzétette az előző havi toplistáját, a sorrendet modellenként 1000 készülék átlagából állították össze és azt is fontos megemlíteni, hogy a felsorolt telefonok többnyire csak Kínában kaphatóak. 

Túl nagy változások nincsenek a júliusi vagy júliusi összeállításhoz képest, a következő hónapban viszont két bivalyerős Snapdragon 865+-os gamer telefon is forgalomba kerül. A ROG Phone 3 és a Lenovo Legion Duel mellett a sima Snapdragon 865-tel szerelt Red Magic 5S-nek és a Black Shark 3S-nek is elég nagy esélye van a top 10-be való bekerülésre.find-x2-pro

Zsinórban ötödik alkalommal lépett a dobogó legfelső fokára az Oppo Find X2 Pro, a második helyre -pár ezer ponttal lemaradva- a standard Find X2 került. A Redmi K30 Pro által szerzett 601.706 pont csak a harmadik helyre volt elég. Sokat javított egyébként az előző hónaphoz képest a Redmi csúcsmobilja, akkor csak a hatodik lett. Hajszálnyival maradt le a harmadik helyről a Xiaomi Mi 10 Pro, 600.940 pont lett az átlageredménye.

Természetesen a Vivo gamer almárkája, az iQOO is képviselteti magát a toplistán, a Neo 3-nak 596.141 pontot sikerült összegyűjteni, amivel az ötödik lett. A hatodik az Oppo Ace 2, amit egy új belépő, a Vivo X50 Pro+ követ, mindössze négy ponttal lemaradva. A nyolcadik helyen a realme X50 Pro-t találjuk, a kilencedik helyre pedig a Meizu 17 Pro futott be. A sereghajtó pedig az iQOO 3 lett.

A toplistán lévő készülékekben Snapdragon 865 rendszerchipet találunk, a MediaTek, a HiSilicon és az Exynos lapkák labdába sem tudtak rúgni a Qualcomm ellen.