Információk a Samsung Galaxy Tab A7 Lite-ról

A táblagép piac az utóbbi évben nagyon felerősödött, valószínűsíthetően a vírushelyzetre. Ezt a vásárlási hullámot megpróbálják meglovagolni a gyártók köztük a Samsung is, ezért újabb készülékeket dob a piacra.

A Samsung Galaxy Tab A7 Lite-ról több információ kering az interneten. Több specifikáció is kiszivárgott eddig, emellett most a készülékre érkező gyári háttérképek is idő előtt kikerültek a nagyközönség elé.

A Samsung Galaxy Tab A7 Lite egy költséghatékony készülék lesz azok számára, akik nem szeretnének sokat költeni egy táblagépre, mégis jól használható lesz. A források szerint a kijelző 8,4 colos lesz várhatóan FHD+ felbontással. A kijelző valószínűleg IPS vagy TFT panel lesz a költséghatékonyság miatt. A készüléket egy nyolcmagos MediaTek Helio P22T fogja hajtani a 3 GB RAM társaságában. Az akkumulátor kapacitás 5100 Mah lesz, ami egy ekkora méretű táblagép esetében viszonylag hosszú üzemidőt ígér. A renderképen látható, hogy a kávák kicsik és szép a dizájn. A kialakítás alapján nem feltételezhetjük, hogy egy olcsóbb árkategóriás termékről beszélünk.

A Samsung gyári háttérképeit kedvelők pedig a forrás linkjén tudják elérni a gyári háttérképeket.

FORRÁSandroidheadlines
MEGOSZTÁS
Több éve figyelem a mobiltelefon piacot és annak sajátosságait. Mindig próbálok naprakész információkat hozni számotokra.