Képeken a Samsung következő csúcsmobilja, a Galaxy W20

galaxy-w20-cover

A múlt héten már hallhattunk róla, hogy hamarosan bemutatkozik a Galaxy W20, ami a most kiszivárgott képek alapján nagyon hasonlít majd egy másik Samsung telefonra.


Az elmúlt évek során megszokhattuk, hogy a Samsung Galaxy W szériával mindig egy kagylótelefont kaptunk. Akinek nem cseng ismerősen ez a név az ne lepődön meg, mivel egy olyan termékcsaládról van szó, amit a Samsung csak a kínai piacon szokott elérhetővé tenni. Most úgy tűnik, hogy szakít az eddigi tendenciával a dél-koreai gyártó, és kagylótelefon helyett, hajlítható mobil mutat majd be Galaxy W20 5G néven. Az előző héten kiszivárgott promóciós képek egyébként már árulkodtak erről, most viszont újabb megerősítést kaptunk, ezúttal a Kínai Hírközlési Hatóságtól.

galaxy-w20-2

Egyértelműen kijelenthetjük, hogy az SM-W2020 modellszámú Galaxy W20 5G egy tökéletes mása a Galaxy Fold-nak. A mobilról ugyan csak két képet tett közzé a TENAA, ezeken összecsukott állapotban láthatjuk. A hátlapon lévő három kamera egymás alatt függőlegesen helyezkedik el akárcsak a Fold-nál, a LED vaku mellett viszont láthatunk egy ismeretlen érzékelőt. A másik képen már a mobil előlapját tekinthetjük meg, első ránézésre itt nem tapasztalható változás a Galaxy Fold-hoz képest.

galaxy-w20-1

A Kínai Hírközlési Hatóság szerint akkumulátorban gyengébb lesz a Galaxy W20 mint a Fold. Számszerűsítve 4135 mAh-s telepet kap majd a készülék, a Fold egyébként 4380 mAh-s akkumulátort tudhat magáénak. Kiderült az is, hogy 5G képes lesz a telefon, bár ezt már a nevéből is sejtettük. A bemutatóra november 19-én, Kínában kerül majd sor, az biztos, hogy ezen a néven a nemzetközi piacon nem fog bemutatkozni a mobil.

FORRÁS91mobiles
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.