Kétszer gyorsabb töltéssel jön a Samsung Galaxy Watch 5 széria

A dél-koreai vállalat hamarosan hivatalosan is piacra dobhatja a Samsung Galaxy Watch 5 sorozatot, ami a szivárgások szerint kétszer gyorsabban tölthet majd fel, mint az előd modell.

A Samsung augusztus 10-én fogja megtartani a következő nagy eseményét, aminek keretein belül hivatalosan is bemutatkozhat a Samsung Galaxy Watch 5 széria. Érkezhet egy Samsung Galaxy Watch 5 modell 40mm-es és 44mm-es kiadásban, valamint egy Samsung Galaxy Watch 5 Pro elnevezésű modell is.

Az okosórák az eddig megjelent szivárgások szerint hasonlóan nézhetnek majd ki, mint az előd modell, viszont anyaghasználat szempontjából előre lépésre lehet számítani.

Mindezek mellett hardveresen is erősebb lapkával lesznek felszerelve a készülékek, amik javíthatnak a gyorsaságon és a stabilabb működésen.

Azt is tudhatjuk már, hogy nagyobb akkumulátorral lesznek felszerelve a készülékek, ami nem egy rossz dolog, hiszen azon még bőven lehet javítani.

Forrás: gsmarena

Ez még nem minden, hiszen a napokban megjelent hírek szerint a töltési sebesség is kétszer akkora lehet, mint amit az előd modelleknél láthatunk, így már 10W-os töltéssel is tölthetőek lesznek a termékek. A dobozban állítólag lesz egy mágneses töltő, viszont egy Type-C csatlakozó bemenettel rendelkező töltőfejet érdemes lesz majd hozzá beszerezni, ha nincs otthon.


Forrás