Következő hónapban érkezhet az új Oppo középkategóriás okostelefon

oppo

Az Oppo december elején fogja bemutatni a legújabb generációs okostelefonját, amit a középkategóriába szán. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

crypto50

Az Oppo még az év végére tartogat néhány meglepetést, hiszen december 12-én bemutathatja az Oppo K9x névre hallgató okostelefonját, amit a középkategóriába szánhat a kiszivárgott specifikációk alapján.

A mobiltelefon állítólag három kiadásban érkezik meg, megfizethető áron. A készülék kissé hasonlít a Realme Q3-ra, de csak megjelenésben, hiszen belülről teljesen más. Hardveresen egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 900 hajthatja a készüléket 6 GB vagy 8 GB RAM és 128 GB vagy 256 GB belső tárhely mellett, kiviteltől függően.

oppo

A kijelző egy 6,5 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű LCD panel lehet egy 16 MP-es kamera társaságában. Szoftveresen minden bizonnyal nem fogja még megkapni az Android 12-es verziót, csak valamikor később valamilyen frissítés formájában.

A kiszivárgott fotókból kiindulva, minimum három kamerát kapunk a hátlapon, amiből a fő lencse 64 MP-es felbontás kapott meg.

Az akkumulátor kapacitása elég termetes, 5000 mAh-es, amit 30W-os maximális töltési sebességgel lehet felölteni, USB Type-C porton keresztül. Érdekesség még viszont, hogy az NFC támogatottság kimaradhat a készülékből, ami sokak számára fájó pont lehet.


Forrás