Látvány terveken a Samsung Galaxy Watch 5

Még meg sem jelent a Samsung Galaxy Watch 4-es széria, de már látványtervek érkeztek a következő generációs okosóráról. Mutatjuk, hogy milyen lehet.

INLOCK

Többször megírtuk már nektek, hogy a nyár folyamán érkezik a Samsung Galaxy Watch 4-es széria. Rengeteg szivárgás érhető el az okosóráról, viszont még mindig nem tudjuk a teljes specifikációt, árat és hivatalos megjelenési dátumot.

Most viszont egy harmadik fél által készített koncepció terveken láthatjuk a még meg sem jelent okosórák újabb kiadását. Itt fontos leszögezni, hogy ezek nem hivatalos képek, így természetesen nem 100% biztosak az információk. Mindenesetre egy jó kiinduló pont lehet arra vonatkozóan, hogy miképpen képzelik el a dél-koreai óriásnál a következő generációs terméket.

A terveken szereplő okosóra igényesen van kidolgozva. Leginkább a Watch Active 2-es sorozatra hajaz a dizájn. A kijelző le van kerekítve, emellett a gombok is kerek kialakítást kaptak. Az óra vékonyabb lehet az elődeinél. Ez sok ember számára jelenthet előnyt, hiszen nem feltétlenül kedveli mindenki a vastag órákat. Reméljük, hogy a kedvező külső kialakítás, nem fog az üzemidő rovására menni.

watch 5

A felső gomb úgy néz ki, mintha lehetne csúsztatni egy sínben. Ez válthatja fel a tekerhető lünettás kialakításokat.

A hírek ellenére érdemes inkább fókuszálni, az új hajlítható kijelzős készülékek mellett megjelenő Watch 4-es szériára, amiből érkezik a sima és a Classic kialakítás is. Amint megtudjuk a hivatalos dátumot, megosztjuk veletek!

Forrás