Nagy felbontású képeken a Samsung Galaxy S23 sorozat

A dél-koreai vállalat heteken belül hivatalosan is bemutathatja a Samsung Galaxy S23 sorozatot, amit most nagy felbontású képeken is megtekinthetünk. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig.

A Samsung Galaxy S23 sorozatról már több hónapja érkeznek a szivárgások és a bemutatóhoz közeledve kijelenthetjük, hogy nem sok minden van, amit nem tudunk már a termékekről.

Persze a hivatalos bemutatást mindenképpen meg kell várni, addig nem mondhatunk semmit biztosra, viszont kiindulási alapnak nagyon jók az eddigi adatok.

Ahogyan az előző évben, most is három modellel fog érkezni a széria: Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy S23 Ultra. Hardveresen állítólag az összes modellben egy speciális Snapdragon 8Gen2 SoC fog majd munkálkodni, ami hozza majd a csúcsteljesítményt és sokan örülhetnek, hogy az európai piacra is ez a kiadás jön.

Forrás:gsmarena

Azt is tudni lehet, hogy a készülékek mérete nem sokat fog változni, sőt az Ultra modell szinte teljesen megegyezhet dizájnban a Samsung Galaxy S22 Ultra készülékekkel, viszont a sima és a Plus kiadáson lesz némi változás. A képeken is jól látszódik, hogy a kamerák itt is a készülékházba lesznek süllyesztve, amivel még jobban nézhet ki a termék és eltűnhet a sokakat idegesítő, kidudorodó kamerasziget.


Forrás