Nagyobb akkumulátorral érkezhet az új Apple Watch

series 7

Az Apple okosórái a legnépszerűbbek világszerte, viszont az üzemidejük karcsú a konkurenciához képest. Ez idén változhat az új széria bevezetésénél.

INLOCK

A jelenleg kapható legújabb almás okosóra az Apple Watch Series 6. Ennek a készüléknek érkezhet meg idén az újabb verziója, amiben drasztikus változtatást hajt végre a cég. Az első generációs készülék megjelenése óta, az amerikai cég 18 óra maximális üzemidőt ígér.

Pletykák szerint az Apple úgy gondolja, hogy abban az esetben, ha piacra dobnának egy nagyobb akkumulátor kapacitással rendelkező okosórát, az az eddigi felhasználók számára is vonzó célpont lehetne. A hosszabb üzemidő lehet az új watch egyik legnagyobb és egyben legjobban várt előnye.

Emellett egy test-hőmérsékletet mérő új szenzor is debütálhat az okos eszközben. Ezt már az előző szériába is ígérték a szivárogtatók, viszont most nagy valószínűséggel igazak lehetnek a hírek. Ebben az újításban aktív szerepet játszik a Covid időszak is, hiszen a testhőmérséklet mérés szinte alapnak számít manapság. Az okosóra mérete, a nagyobb üzemidő ellenére, megegyezhet az előd modellel.

series 7

Minimális szinten a dizájn is változhat, hiszen a render képek alapján a készülék oldala nem lekerekítve van, hanem le van csapva, hasonlóan az iPhone 12-es szériához. A kijelző kávái pedig vékonyabbak lesznek, így biztosítva a szebb megjelenést. Egy dologban azonban biztosak lehetünk az amerikai óriás drasztikusan nem fog változtatni a dizájnon. Így azok akik a kör/kerek formában reménykedtek azok biztosan csalódni fognak.

Az elkövetkező években olyan fejlesztéseket tervez még az Apple, mint az alkoholszint mérés vagy vércukorszint mérés okosórán keresztül. Ezek a tervek persze csak több év múlva valósulhatnak meg, viszont biztatóan hangzanak.

Hivatalos megjelenésről egyelőre még nincs hír, viszont amint lesz információnk az Watch Series 7 megjelenési időpontjáról vagy árazásáról, azt megosztjuk veletek.

Forrás