Nagyon erős lesz a Realme GT 2 Pro készülék

relame

A Realme hamarosan bemutathatja, a következő felső kategóriás készülékét, a Realme GT 2 Pro-t, mi pedig mutatjuk, hogy eddig mit tudunk róla.

crypto50

A Realme GT sorozat nagy sikernek örvend világszerte, hiszen remek specifikációkkal van felvértezve, köztük a csúcshardverrel, a Snapdragon 888-al, emellett akár a 12 GB RAM is elérhető lehet. A készülék már itthon is kapható, több forgalmazónál.

A cég úgy tűnik, hogy magasabb babérokra szeretne törni és napokon belül bemutathatja a Realme GT 2 Pro készüléket, ami a Snapdragon 8Gen1 SoC processzorral lesz felszerelve, így az elsők között lehet azok közül, akik ezt a lapkakészletet használják.

realme

Állítólag a készülék egy 6,7 colos QHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelzővel lesz felszerelve. Egy szivárgás azt mondja, hogy lesz egy olyan változat, ahol a kijelző alá lesz építve a szelfi kamera, amit élő képeken is láthatunk. Az biztos, hogy nem észrevehető, de ebben még nem lehetünk biztosak, hiszen ez csak egy pletyka.

Továbbá a termék egy 50 MP-es főkamerát kaphat meg, ami F1.5-ös rekeszértékkel fog rendelkezni, amit minden bizonnyal a Sony gyárt. Emellett még kaphatunk egy 50 MP-es ultraszéles látószögű lencsét és egy telefotó kamerát is. Az eddigi szivárgások ellenére, úgy tűnik, hogy a mobiltelefon nem fogja tudni a 125W-os gyorstöltést, csupán 65W-al lehet majd tölteni.

A készülék hamarosan bemutatkozhat, azt viszont, hogy mikortól lesz kapható, hol és mennyiért egyelőre nem tudjuk.


Forrás 1,2