Nagyon furcsa jelenetet szúrtak ki a Google Térképen

google

A Google Térkép elég sok meglepő, vicces és érdekes képet tárt már elénk, de most előkerült egy meglehetősen bizarr jelenet is, amit a keresőóriásnál valami oknál fogva nem moderáltak. 

Egy Oregon felett készül műholdas felvételen néhány unatkozó felhasználó egy elég hátborzongató jelenetet szúrt ki. A képen két sírhelynek tűnő gödör látszik amikben egy-egy személy is látható háton fekve, arccal felfelé. Mellettük egy nagy kupac föld is van, úgy tűnik mintha a gödröket frissen ásták volna. Mivel ez jelenet nem egy temetőben van és a gödörben lévő személyek még koporsóba sem kerültek bele, meglehetősen érdekes a dolog. Többen úgy vélték, hogy egy bűntény helyszíne látható a képen.

A The Express viszont utána járt a dolognak és kiderült, hogy egy művész házaspár látható a képen, akik a halandóság témáját boncolgatják előadásukban. Ha jobban megnézzük a képet látható, hogy a két egymáshoz közelebb eső karjukkal átnyúlnak egymáshoz a föld alatt ezzel szemléltetik, hogy a halálukon túl is összetartoznak. A két művész egyébként egy művészeti fesztiválon mutatta be az előadást, ahol több fotó is készült róluk.

A Google Maps és a Street View elég sok meglepő jelenetet tárt már a felhasználók elé, egyes oldalakon külön cikk is készült ezekről. Ha a keresőben rákeresel a “Google Maps vicces képek” szavakra, lehet érdekes képeket találni.