Nem lesz túl acélos a Google Pixel Watch akkumulátora

Az amerikai vállalat hamarosan piacra dobhatja az első okosóráját, amiről már nagyon régóta érkeznek a pletykák. Mutatjuk, hogy mit tudunk a Google Pixel Watch készülékről.

A Google néhány éve megvásárolta a Fitbit céget, ahol nagyon jó minőségű okosórákat gyártottak, azóta viszont nem dobtak új terméket a piacra és a régi modellek már kikoptak a polcokról.

A cég már régóta dolgozik a saját márkás okosóráján, ami végre hamarosan piacra is dobhatnak, ha a hírek igazak. Pontos bemutatást és árazást egyelőre még nem tudunk, de amint lesz friss információ megosztjuk majd veletek.

A napokban megtudhattuk a Fitbit alkalmazásán keresztül, hogy a Google Pixel Watch, hogyan is fogja követni az alvást és milyen akkumulátor töltöttségre van szüksége a biztos működéshez. A forrás szerint ahhoz, hogy elinduljon az alvásfigyelő program az okosórán, minimum 30%-os töltöttségi mód kell hozzá. Ezzel úgy lehet számolni, hogy így az akkumulátor durván 24 órát fog majd csak bírni.

Ha ezt az adatot vesszük figyelembe, akkor ez megegyezik nagyjából a Samsung Galaxy Watch 4 és az Apple Watch okosórák üzemidejével és természetesen eltörpül a komolyabb aktivitásmérők mellett. Ezzel nincs is baj, hiszen így biztosak lehetünk benne, hogy tele lesz rakva jó specifikációkkal, így ilyen téren az egyik legjobb okosóra lehet majd.


Forrás