Okosórával örvendezteti meg rajongóit a Tamagotchi

bandai

Fennállásának 25. évfordulóján egy okosórával kedveskedik rajongóinak a Bandai. Jön az új Tamagotchi!

INLOCK

Az 1950-ben alapított japán vállalat kidolgozta majd piacra dobta 1996-ban  a Tamagotchit ami a 90-es és a 2000-es évek egyik közkedvelt és népszerű tömegterméke lett. Akkoriban elmondhatjuk, hogy egy őrület övezte a digitális házikedvenceket. Etették itatták őket, gondoskodtak róluk a gazdik.

25 év elteltével egy új innovatívabb és a mai technológiába beleillő koncepció irányába indult el a cég. Azt nehéz megmondani, hogy egy újabb hullámot és technológiai őrületet indít-e el, mindenesetre hamarosan találkozhatunk a Tamagotchi Smart modellekkel.

bandai

Az „okosóra”, mert valójában érintő-képernyővel és hangvezérlővel rendelkezik. Ezen kívül található benne még lépésszámláló is. A designról elmondható, hogy gyakorlatilag egy óraszíjhoz ragasztott Tamagotchiról beszélünk, hiszen túl sok és nagy erőfeszítést nem tett a gyártó ezen a téren.

A japán cég ígéri, hogy a megjelenő eszköz, hasonló élményt fog nyújtani, mint a régi nagy kedvenc.

Öltöztethetjük, nevelhetjük, etethetjük, itathatjuk és akár a közelben lévő másik fél kiskedvencével is kapcsolatba tud lépni majd. Az akkumulátor ideje nem tűnik túl vaskosnak, hiszen 30 órás idővel fog rendelkezni.

A termék várható megjelenése 2021 novemberére várható és egyenlőre csak Japánban. Ha lehet hinni a híreknek, akkor átszámítva körülbelül 20.000 forintos ár tartományba kerülnek a „kiskedvenc okosórák”.