Óriás kijelzővel érkezhet a Honor X20 Max

honor

A Honor az utóbbi időszakban egyre több készüléket dob piacra. Most a Honor X20 sorozatnak érkezhet meg a legújabb tagja.

crypto50

A kínai cég már nemrégiben bemutatta a Honor X20 SE és a Honor X20 5G készülékeket, amik nagyon hasonlítanak a Huawei Mate 30 Pro mobiltelefonra megjelenésben. Most jöhet az újabb tag a Honor X20 Max. A pletykák szerint ez lehet a legnagyobb kijelzővel rendelkező modell, hiszen a maga 7,2 colos méretével akár egy tablettel is felveheti a versenyt.

A nagy készülékházba bőven van hely, így a 6000 mAh-es akkumulátor is belefér, amit használhat. A csatlakozó biztosan USB Type-C lesz és a sorozat tagjaiból kiindulva a töltési sebesség minimum 66W lehet vezetékesen.

honor

Hardveres fronton az új mobiltelefon egy MediaTek Dimensity 1100-as 5G képes lapkát kaphat meg. RAM 6 GB vagy 8 GB lehet 128 GB/256 GB belső tárhely társaságában.

A kijelző FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű lehet, és ha itt is spórolnak a kijelzőn akkor IPS LCD panel. A kamerákról egyelőre nincs hír, viszont az előd modellekből kiindulva nem kell csúcsszenzorokra számítani. A készülék Android 11-el érkezhet Google szolgáltatásokkal.

Hivatalos megjelenési dátumról és árazásról egyelőre nincs hír.


Forrás