Óriási akció a Samsung Galaxy Fit 2 okos karkötőre

fit 2

A Samsung okos karkötője nagy népszerűségnek örvend a felhasználók körében. Most egy kihagyhatatlan akcióban vásárolható meg a MediaMarkt üzletekben.

INLOCK

Annak, aki okos karkötőt tervez vásárolni a közeljövőben, kedvező ajánlat lehet a Samsung Galaxy Fit 2 készülék, ami most a MediaMarkt üzleteiben 10.900 Ft-os akciós áron vásárolható meg.

fit 2

Az okos karkötő minden készülék mellé használható, tehát nem csak Samsung kompatibilis. A kijelző egy 1,78 colos AMOLED panel, ami nagyobb fényben is jól látható. A termék egy dizájnos, vékony kialakítást kapott meg, ami akár olyan felnőtteknek vagy éppen gyerekeknek is jó lehet méretben, akiknek vékony a csuklója.

Az üzemidővel biztosan nem lesz baj, hiszen használattól függően 15-21 nap. Ezt egy 159 mAh nagyságú akkumulátor biztosítja.

Attól sem kell félnünk, hogy elázhat a Fit 2, hiszen 5 ATM nyomásig teljesen vízálló, tehát nyugodtan lehet benne akár úszni is.

Akkor, ha a termék össze van kapcsolva a mobiltelefonunkkal és hívás érkezik, az óra kijelzi, hogy ki hív minket, telefonszámmal feltüntetve. Az üzeneteket is elolvashatjuk rajta és röviden válaszolni is tudunk rájuk. (Pl. később hívlak)

Sportolásfigyelés tekintetében is megállja a helyét, hiszen többféle sportot is tud figyelni, mint például az úszás, futás, biciklizés.

Az óra személyre szabható, hiszen többféle óraszámlap érhető el a Samsung Wearable applikáción belül. Az alkalmazáson belül emellett többféle beállítást is elvégezhetünk.

Az akció időtartama: 2021.07.14-2021.07.19


Forrás