Speciális processzorral érkezik a Samsung Galaxy S23 sorozat

A dél-koreai vállalat napokon belül piacra dobhatja legújabb csúcskategóriás termékeit, a Samsung Galaxy S23 sorozat, ami a hírek szerint egy speciális processzorral lesz felszerelve.

Az idei év egyik nagy dobása lehet a Samsung Galaxy S23 sorozat, ami állítólag három termékből fog állni: Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ és Samsung Galaxy S23 Ultra.

Persze itt is a legerősebb modell az Ultra kiadás lesz, de a jelek szerint hardveresen egy szinten lesznek, ugyanis mindegyik termékben egy új generációs Snapdragon 8Gen2 SoC dolgozhat majd.

Mégpedig nem is akármilyen, hiszen ez egy egyedi lapka lesz, el fog térni attól, amit az eddig megjelent csúcskészülékekben láthattunk más márkától. Erre a speciális lapkára, így fognak hivatkozni a forrás szerint: “Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy”. Az előnye az lehet, hogy magasabb órajellel fog érkezni, ami 3,36 GHz is lehet majd, ezért mindenképpen ki fog emelkedni a mezőnyből.

A magas minőségű processzor mellett számíthatunk akár 1 TB-os belső tárhelyre és 12 GB RAM-ra is, legalább is a szivárgások erről szólnak, de február 1-én minden fontos információt meg fogunk tudni a bemutató eseményen a készülékekről.


Forrás