Új Fitbit okosórák jelentek meg a napokban

A Google tulajdonában levő cég a napokban több új okosórát is bemutatott. Mutatjuk, hogy mit kell tudni az új Fitbit eszközökről és milyen áron lehet megvásárolni őket.

A Google, mióta felvásárolta a Fitbit céget, mondhatni nem nagyon foglalkozott a céggel, ugyanis új termékek azóta nem érkeztek. Azok, akik szeretik a cég termékeit, most viszont végre örülhetnek, hiszen a napokban több új viselhető eszközt is bemutattak, igaz nem mutattak fel túl nagy fejlesztéseket.

Összesen három terméket mutattak be, közülük kettő okosóra és egy okoskarkötő. A Fitbit Versa 4 és Fitbit Sense 2 nagyon hasonlít az előd modellekre, viszont egy kis dizájn változáson azért átesett, ezt pedig itt a képen meg is tudjátok tekinteni. A Fitbit Sense 2 egy új érzékelőnek köszönhetően egész napos stressz követést kapott meg.

A Fitbit Versa 4 több, mint 1000 edzést tud figyelni, van benne GPS és 40 edzésmódot monitorozhatunk vele. A forrás kiemeli, hogy egyik eszköz sem kapta meg a WearOS rendszert, de állítólag így is megfogja kapni majd a Google Wallet-et, így minden bizonnyal lehet majd vele fizetni és a Google Maps applikációt is.

Mindhárom termék valamikor ősszel mutatkozhat majd be. A Fitbit Versa 4 mai érfolyamon számítva durván 95.000 Ft, a Fitbit Sense 2 120.000 Ft, a Fitbit Inspire 3 pedig 40.000 Ft körül lesz megvásárolható.


Forrás