Új Lenovo tablet jelent meg a napokban

A Lenovo nem tétlenkedett, hiszen a napokban több eszközt is bemutattak, köztük egy új Lenovo tabletet is. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

A Lenovo a napokban több okos eszközt is bemutatott, amik között volt okostelefon és táblagép is. Utóbbi Lenovo Pad Pro 2022 néven debütált a kínai piacon, amit már meg is lehet vásárolni 6GB/128GB és 8GB/128GB-os kiadásban is, szürke és arany színben. Arról egyelőre még nincs hír, hogy a termék a globális piacon is megjelenik-e, de amint megtudunk erről valamit, megírjuk majd nektek.

A tablet hardveresen egy MediaTek Dimensity 1300T lapkát kapott meg, ami mellé a fent említett tárhely és RAM méret társul. Szoftveresen alapból a ZUI 14-es rendszer fut a terméken, ami minden bizonnyal még egy ideig frissülni is fog. Az akkumulátor kapacitása 8200 mAh-es, amit egy 30W-os töltővel lehet feltölteni vezetékesen.

Úgy látszik, hogy a kijelzőn most nem spórolt a vállalat, ugyanis egy 11,2 colos FHD+ felbontású OLED kijelzőt kapott meg a termék, ami 120 Hz-es képfrissítésre képes, a 360 Hz-es érintés érzékenység mellett. Mindezek mellett a kijelző rendelkezik még HDR10+ ÉS Dolby Vision támogatással is. A hangzással sem lesz gond, hiszen Dolby Atmos támogatással is fel van szerelve a táblagép.


Forrás