Új Motorola Edge okostelefon érkezhet hamarosan

motorola logo

A Motorola nem tétlenkedik, hamarosan újabb okostelefont mutathat be a Motorola Edge szériába. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a Motorola Edge 30 Neo készülékről.

A Motorola egyik legnépszerűbb sorozata a Motorola Edge széria, amiből már idén is több tagot láthattunk megjelenni, hamarosan viszont tovább bővülhet a paletta, ugyanis már úton van a Motorola Edge 30 Neo készülék. Pontos megjelenésről egyelőre még nem tudunk, viszont a forrás szerint valamikor szeptember elején kerülhet sor a bemutatásra.

Már elég sok minden kiszivárgott a készülékről, így már tudjuk, hogy hardveresen egy Snapdragon 695 lapka fog benne dolgozni, ami mellé 8GB RAM és 256GB is társulhat. A készülék egészen kis mérettel rendelkezhet, ugyanis a kijelző egy 6,28 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű pOLED panel lesz.

Az akkumulátor kapacitása sem túl nagy, hiszen mindössze 4020 mAh-es lesz, amit 30 W-al lehet majd tölteni USB Type-C porton vezetékesen, maximális sebességgel. A hátoldalon összesen két kameralencse helyezkedhet majd el, amik közül a főkamera 64 MP-es és optikai képstabilizálással is rendelkezik, a másik lencse pedig ez 13 MP-es ultraszéles látószögű szenzor. Színek tekintetében összesen négyféle választási lehetőség lesz: fekete, lila, fehér és zöld.


Forrás