Újabb változások a Netflix alkalmazásban

netflix logo

A Netflix háza tájáról az utóbbi időszakban elég sok hírt kapunk, bizonyos történésekről. Most is egy ilyen esetről van szó, ugyanis újabb változásokat fedezhetnek fel a felhasználók.

Azt már biztosan sokan észrevették, hogy a Netflix az utóbbi időszakban elég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy visszaszorítsa a csalókat az alkalmazásban. Néhány hónapja arról lehetett olvasni, hogy több országban azt tesztelték, hogy ne használhassanak több százan egy fiókot, hanem csak azok, akik egy háztartásban élnek egymással.

Ezt az követte az, hogy már van lehetőég arra is, hogy aki egy ilyen előfizetésben rendelkezik egy saját profillal, átvigye kedvezményesen a saját fiókját egy új előfizetésbe úgy, hogy minden nézési előzménye és beállításai is megmaradnak.

A cég ezt már élesben be is vezette, ahogyan azt is, hogy ellenőrzi a csalásokat és ott, ahol olyan gyanú merül fel, hogy nem azonos háztartásban élők használják a fiókot, a tulajdonos számláját további költségekkel terhelik.

Néhány napja egy új lehetőség vált elérhetővé a tulajdonosok számára, ugyanis már azt is meg lehet csinálni, hogy megnézzük milyen eszközökön vagyunk bejelentkezve a fiókunkkal és a nem kívánatosakból egyszerűen ki lehet jelentkezni.


Forrás