Videón a Motorola Moto X40 Pro csúcstelefon

A Motorola hamarosan új okostelefont mutathat be, amit most videón is láthatunk. Mutatjuk, hogy mi szivárgott ki eddig erről a csúcskategóriás okostelefonról. 

A Motorola akár még az idén piacra dobhatja a Motorola Moto X40 Pro okostelefont, viszont az idei megjelenés még nem garantált, ugyanis a vállalat még nem tett említést a hivatalos indulási dátumról.

Ennek ellenére már elég sok minden kiszivárgott a készülékről, most pedig egy 360 fokos videón is megtekinthetjük, így a dizájn is kiderül.

A videón jól látható, hogy a termék ívelt kijelzővel fog rendelkezni, ami vélhetően egy OLED panel, de nem tudni melyik gyártótól. Emellett az is kiemelendő, hogy a szelfi kamera Infinity-O kivágásban fog helyet kapni az előlapon középen. A termék jobb oldalán található meg a bekapcsoló gomb és a hangerőszabályzó gomb is egyaránt, az alján pedig az USB Type-C port, amin állítólag 125W-os töltés is átvihető.

Hardveresen, mivel csúcskészülékről beszélünk nem meglepő módon egy Snapdragon 8Gen2 SoC fog dolgozni, ami biztosítja majd az akadásmentes használatot. A hátlapon összesen három kameralencse fog szerepelni, valamint egy LED villanó is helyet kap mellettük.


Forrás