Egy hónap alatt több mint 63 millióan töltöttek le egy applikációt

Közzétették, hogy melyek voltak a legtöbbet letöltött applikációk januárban, az első helyen lévőt több mint 63 millióan töltötték le csak egy hónap alatt.

A Sensor Tower közzétette, hogy melyik alkalmazást töltötték le a legtöbben 2021 januárjában. Kijelenthetjük, hogy az elmúlt pár hét eseményei alapján nem meglepő, hogy a Telegram lett a legnépszerűbb iOS-en és Androidon is, összesen több mint 63 millió telepítéssel. A csevegő applikációt eddig is sokan használták, de miután a Facebook tulajdonában lévő WhatsApp bejelentette, hogy változtatnak a felhasználási feltételeken és meg fogják osztani a felhasználók adatait a Facebook-al. Ezt csak elfogadni lehetett, aki elutasította azzal tudatosították, hogy a későbbiekben nem használhatja tovább az applikációt. Ennek köszönhetően még több adat jutott volna a Facebook tulajdonába a felhasználókról. Persze ennek a legtöbben nem örültek ezért inkább más csevegő alkalmazás után néztek. Így került képbe a Telegram.

Egy másik szerencsétlen eseménynek köszönheti még a Telegram, hogy ennyien letöltötték. A Parlel nevű szintén üzenetküldő appot ugyanis eltávolították több alkalmazás áruházból is az Egyesült Államokban kialakult események miatt.

A fenti kép alapján látható, hogy a TikTok még mindig nagyon népszerű a felhasználók körében az összesítésben ugyanis a második helyezést érte el, az adatok szerint közel 62 millióan telepítettek. A harmadik helyen a Singnal-t találjuk, mivel szintén egy csevegőapplikációról van szó, ezért nem meglepő, hogy sikerült neki a harmadik helyet megszereznie. Aki ugyanis nem a Telegram-ot telepítette fel, annak erre esett a választása.

Ez is érdekelhet:

Védd a személyes adataid, használd a Signal üzenetküldő appot!

Nagyon drágán érkezik Európába a Xiaomi Mi 11

Megszűnhet az iPhone 12 mini gyártása

A Xiaomi Mi 11 Pro-val jöhet a Mi 11 Pro+ is?