Érkezik az egyik legnépszerűbb online PC játék mobilos változata

Az iPhone 12 széria bemutatóján már kaptunk egy kis ízelítőt a LoL: Wild Rift-ből. Azóta megtudtuk azt is, hogy már nem kell sokat várni a játékra, még idén kipróbálhatjuk.

Valószínűleg kevesen vannak akik még ne hallottak volna a LoL-ról, hiszen ez most napjaink egyik legnépszerűbb MOBA játéka. A LoL alapjait a Warcraft 3-hoz írt egyik mod, a Defense of the Ancients (DotA) adta, ami olyan népszerű lett, hogy a Riot Games 2009 őszen elindította a LoL fejlesztését, azóta pedig töretlen a sikere az online játékosok körében. Sajnos a Wild Rift egy teljesen különálló játék lesz csak mobilra, így a PC-s barátaink ellen nem tudunk majd játszani.

A Riot Games csapata most elárulta, hogy még idén számíthatunk a LoL nyílt bétájának indulására, mi a szerencsésebbek között vagyunk, mert Európában már decemberben elindul a béta, Amerikában viszont 2021 tavaszáig húzzák majd az indulást. Aki nem tud várni addig, jelentkezhet a zárt bétára is, bár nem tudni mekkora rá az esély, hogy pont Téged választanak majd ki a fejlesztők. Egyébként van már egy rakat népszerű MOBA játék a Google Play-ben és az App Store-ban is, nem lesz tehát könnyű dolga a LoL mobilos verziójának.