Geekbench teszten járt a Realme GT Neo 3T

realme

A kínai vállalat hamarosan újabb okostelefont mutathat be, ezúttal Realme GT Neo 3T néven. A készülék a napokban Geekbench teszten járt, mi pedig mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

crypto50

A Realme az utóbbi időszakban több okostelefont is bemutatott, köztük a Realme GT Neo 3-at is, aminek most megjelenhet az olcsóbb változata is, Realme GT Neo 3T néven. Utóbbi hamarosan be is mutatkozhat, hiszen a napokban már Geekbench teszten is felbukkant.

A készülék az egymagos teszten 979 pontot kapott, míg a többmagos teszten 3047 pontot. az eredmények és a megadott specifikációk alapján egy nyolcmagos Snapdragon 870 dolgozhat majd a termékben, 8GB RAM és minimum 128GB belső tárhely mellett. Szoftveresen Android 12 fog futni a készüléken alapból, ami egy 2022-ben bemutatott készüléktől alap elvárás.

Egy jelentésből már az is kiderült, hogy egy 5000 mAh-es telep gondoskodhat majd az egész napos működésért, amit egy 80W-os töltővel lehet majd feltölteni vezetékesen, USB Type-C porton keresztül. A kijelző egy 6,62 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelző lehet.

Azt nem tudni, hogy a termék milyen áron és milyen piacokon lesz elérhető, de valószínűleg elsősorban a kínai piacra szánják. Állítólag lesz 6GB/8GB/12GB RAM-mal felszerelt változat és akár 512GB-os tárhely kivitel is.


Forrás