Meghódítja a környező országokat a Vivo

vivo-cover

A Vivo bejelentette 2021-es terveit, melyek szerint több körülöttünk lévő országban is hivatalosan elérhetővé válhatnak az idei évben.

A Vivo tavaly év végén jelentette be, hogy az európai piacra lép, akkor első körben a célországok a következők voltak: Egyesült Királyság, Németország, Lengyelország, Spanyolország, Franciaország és Olaszország. A kínai vállalat 2021-re azt a cél tűzte ki maga elé, hogy ezúttal 12 országban teszik elérhetővé a márkát, melyek között elsőként szomszédaink szerepelnek. Elsősorban Romániában és Csehországban szeretnének piacra lépni, de a tervek között szerepel június vége előtt Szerbia és Ausztria is. Tehát kijelenthetjük, hogy lassan körülöttünk minden országban elérhetők lesznek. Azt nem tudjuk, hogy a maradék 8 ország között szerepel-e Magyarország, de idővel biztosan itt is elérhetőek lesznek.

A vállalat ígérete szerint prémium okostelefonokat fognak szállítani az új országokba. Sajnos ez még nem garancia arra, hogy a nemrég bemutatott Vivo X60 széria is képviselteti magát ezekben az országokban. A román és a cseh Vivo weboldal egyébként már elindult, de azokon még nem lehet semmit sem vásárolni. A Vivo-t ismerve az idénre halasztott UEFA EURO labdarúgó bajnokság egy jó marketinglehetőség lenne a Vivo-nak, így nem lennék meglepődve ha a támogatók között lenne a márka.