Megkezdődött az Asus ROG Phone 4 marketing kampánya

rog-phone-3-cover

Egy kedvcsináló promóciós képpel és egy meggyőző marketinges szöveggel kezdődött meg az Asus ROG Phone 4 kampánya.

A napokban a Xiaomi almárkájaként köztudatba került Black Shark már szivárogtatott információkat a hamarosan debütáló gamer mobiljáról a Black Shark 4-ről. Kiderült az is, hogy a készülék a benne lévő lapkának és a mérnökök elkötelezettségének köszönhetően AnTuTu rekordot állított fel a maga 788 ezres pontszámával.

Természetesen a konkurencia sem aludt az eltelt időszakban. Egy ideje már tudjuk, hogy az Asus dolgozik a ROG Phone 4-en és ezt most meg is erősítették. A vállalat persze titokzatos maradt, csak egy képet osztottak meg, aminek az alján ugyan csak kínai írásjeleket láthatunk, de nyersen fordítva az olvasható alatta, hogy: továbbfejlesztett élményt ígérnek, és korlátlan lehetőségeket kínálnak a játékban.

Az előzetes képen egyébként egy keretek nélküli telefont láthatunk. Azért meg kell jegyezni ezzel kapcsolatban elég szkeptikusak vagyunk, ennek ellenére ezzel a képpel kezdődik meg a ROG Phone 4 kampánya. Mérget vennénk rá, hogy valószínűleg a Nubia Red Magic sorozatáról is hallani fogunk.

Ez is érdekelhet:

“Legyőzhetetlen” lesz az idei Black Shark

Minden eddiginél több pontot szerzett AnTuTu-ban a Black Shark 4

120W-os gyorstöltéssel jön a Xiaomi Black Shark 4