Mutatjuk, hogyan tudod átállítani az Instagram ikonját Androidon és iOS-en

insta

Az Instagram 10. születésnapa alkalmából több újítást is kaptunk a fejlesztőktől, ezek közül most megmutatjuk nektek, hogy az egyiket hogyan tudjátok elővarázsolni.

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, idén az Instagram 10 éves lett. Ebből adóaóan a fejlesztők megleptek minket egy kis ajándékkal. Ilyen az úgynevezett Stories Map ahol az elmúlt három évünk bejegyzéseit tudjuk utólag megtekinteni napra és helyszínre pontosan. Valamint ezen kívül még tudjuk módosítani az applikáció ikonját. Ez esetben több féle ikon közül választhatunk, de csak ebben a hónapban adják meg nekünk a választás lehetőségét.

insta-ikon-2

Aki kedvet kapott egy kicsit a megszokott Insta ikonon változtatni, annak a következőket kell tennie:

  • nyisd meg az Instagram alkalmazást
  • menj a profilodra
  • a profilon belül a beállítások menüpont
  • ezt követően kezd el lefelé húzni, mintha frissíteni szeretnél
  • az előző lépésnél során felül emojik jelennek meg, itt még tovább kell lefelé húznod és ezt követően tudod átállítani az ikont

insta-ikon-1

A fenti lehetőség adott Android és iOS esetén is, ha a lépéseket követve nem tudod átállítani az Instagram ikonját, próbáld meg frissíteni az Applikációt.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.