Szeptember 18-án jön a hatalmas akkumulátorral szerelt Galaxy M30s

Az utóbbi időben elég sokat lehetett hallani a Galaxy M30s-ről, az már tiszta volt, hogy jókora telep került a masinába, csak azt nem tudtuk, hogy mikor fogják bemutatni.

Első körben az Android Enterprise weboldalán találkoztunk a Galaxy M30s-sel, ebből adódóan a specifikációk többsége nem is maradt titokban. A kijelző egy 6,4 hüvelyes Super AMOLED panel lesz, ami mellé modelltől függően 4 GB RAM-ot és 64 vagy 128 GB belső tárhelyet kapunk. Egy Geekbench tesztnek köszönhetően azt is tudjuk, hogy a lapkakészlet a nyolcmagos Exynos 9610 lesz, de vannak olyan pletykák is, hogy a vadonatúj Exynos 9611-et kaphatja meg az M30s.

A mobil ütőkártyája a 6000 milliamperórás akkumulátor, amiből akár több napos üzemidő is kicsikarható. Mást ugyan nem tudunk a telepről, de ilyen kapacitás mellé nyilván valamiféle gyorstöltést is kapunk. A hátlap színátmenetes lesz, és három darab kamera kerül az indokolatlanul nagy bal felső sarokban lévő kameraszigetere. Ezek közül a főmodul 48 megapixeles, a másik két szenzorról eddig nem jött hír, de a Samsungot ismerve ultra széles látószögű és mélységszenzorról lehet szó.

Gyárilag az Andorid 9 Pie alapokra épült OneUI kezelőfelület fut majd az eszközön. Az elsődleges infók alapján nem is szállnak majd el a Galaxy M30s árával, úgy tudni 250 eurónak megfelelő összeget kérnek érte, ami nagyjából 83 ezer forintot jelent. A bemutató szeptember 18-án lesz, most az Amazon India weboldalán tűnt fel a készülék, de remélhetőleg a globális piacon is forgalomba kerül.

FORRÁSamazon india
MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.